10 prednosti koje vam donosi izrada virtuelne ture

No Comments

 10 prednosti koje vam donosi izrada virtuelne ture

 

virtuelne-ture

U eri interneta i viralnog marketinga, gde iskustvo kupaca dolazi na prvo mesto, teško da postoji drugi marketinški alat koji prilikom angažovanja da tako dobre rezultate kao što su virtuelne ture .
Virtuelne ture se koriste da privuku veći broj potencijalnih kupaca ili korisnika na tržištu nekretnina, turizma, ugostiteljstva, sporta itd. Virtuelne ture koje su izrađene i postavljene na Google my business ili na web sajt, jasno pokazuju da dobijaju veći odziv za čak 70% potencijalnih kupaca nego preduzeća koja nemaju izrađene virtuelne ture. Stoga, kako da razbijete led između vas i potencijalnih kupaca? Jednostavno – Izrada virtuelne ture čine da se priblžite korisnicima kao nikada pre!

 Virtuelne ture – moderan marketinški alat

Kako da vam virtuelne ture zaista pomognu da dođete do više klijenata i budete ispred konkurencije? Bez sumnje, virtuelne ture su sve popularniji onlajn marketinški alat i postoje mnogi razlozi koji opravdavaju pomenutu izjavu!

Vreme kada su novinski oglasi i brošure bili dovoljni za oglašavanje na tržištu, je odavno prošlo. Današnje tržište ima potpuno drugačije principe! Zašto da imate ograničen domet, kada uz pomoć virtuelnih tura možete dovesti klijente na vrata vaše fime i to iz celog sveta? To je bukvalno tako lako kao što zvuči! Virtuelne ture će povećati vrednost vašeg online prisustva. Ali da li je to sve što virtuelne ture mogu učiniti da pomognu vašem marketingu i poslovanju? Definitivno ne! Lista se stalno širi, bukvalno, pa hajde da vam približimo koje su to najznačajnije prednosti virtuelne ture!

 Uz virtuelne ture privucite korisnike momentalno

 

izrada-virtuelne-ture

 Uštedi vreme i novac

Uz interaktivne i dinamične virtuelne ture korisnici mogu obići bilo koji restoran, hotel, teretanu, maloprodajni objekat u celom sveta sa samo jednim klikom miša. Mnogi bi rekli da je to kao da ste otvoreni 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, i pogodite šta, oni nisu daleko od stvarnosti! Ko ne bi želeo da svoje poslovanje prikaže pred milionima potencijalnih kupaca? To je upravo ono što virtuelne ture rade! To pojednostavljuje sve, i jednostavno postaje savršen marketinški alat!

 Budite ispred konkurencije i dođite do više kupaca

Korisnici više ne žele da samo prođu kroz galeriju slika koje ste vi odabrali, već da uz pomoć virtuelne ture dobiju sposobnost da prođu kroz ceo objekat i pogledaju ga iz svakog ugla bez obzira u kojoj vremenskoj zoni žive. Prema tome, **virtuelne ture** mogu strahovito da vam povećaju prodajnu stopu jer prema zadnjim statistikama virtuelne ture značajno povećavaju stopu rezervacija, kupovine ili obilazaka.

 Ciljajte potencijalnu publiku

Da li ste ikada pomislili kako bi to bilo kada bi se svaka poseta vašem web sajtu pretvorila u stvarne kupce? Živimo u ovim napornim vremenima gde se oko novca sve vrti. Privući pažnju potencijalnih kupaca je sve teže i teže, ali uz virtuelne šetnje zadržaćete online posetioce na vašem web sajtu duže, tako što će virtuelno šetati i razgledati vaš poslovni prostor u 360 stepeni pogledu. Uz virtuelne ture kao izuzetno efikasan marketinški alat, takođe filtrirate posetioce ka vašem web sajtu. Kao rezultat toga, ne gubite dragoceno vreme sa ljudima koji samo žele da bace pogled, jer nisu posebno zainteresovani! Nema više slepih poseta od sada!

 Dobijte pažnju

Kod potencijalnih kupaca mate samo jednu šansu, tako da je iskoriste! Kupci su uvek na prvom mestu, nema sumnje u to. Izrada virtuelne ture dozvoljava korisnicima da se upoznaju sa vašim poslovanjem i prostorom. Zato im dozvolite to! Jednostavno dozvolite im da zavire u svaki ćošak, neka pogledaju sve prednosti vašeg posla u odnosu na konkurenciju uz pomoć virtuelne šetnje. Transparentnost i poštenje mogu postati okidač uz koji će napraviti razliku između vas i vaše konkurencije! Jedina stvar koju treba da uradite je da im date slobodu da praktično mogu hodati kroz vaš objekat.

Nije vam potreban softver

Nema više glavobolje, nema više problema! Virtualne ture napravljene od strane IDS studio profesionalnog tima ne zahtevaju softver ili bilo koje druge IT veštine! Lako i bez prevelokog napora predstavite se svojim korisnicima, koristeći danas najupečatljiviji alat za približavanje klijentima: naše virtuelne ture! Savet: Virtruelne ture možete takođe lako integrisati u bilo koji web sajt i delite vezu sa potencijalnim kupcima!

 Mnogo vizuelnih informacija i korisnih trikova

Svi potrebni detalji su okupljeni na jednom mestu pomoću virtuelne šetnje! Pored foto galerija, informacije u vezi sa sadržajima ili čak jelovniku mogu da budu od velike pomoći za korisnike. Šta više, koristeći virtuelne ture, možete pretvoriti posetioce iz pasivne u „aktivne kupce“. To zavisi samo od kvaliteta vaše virtuelne ture, pa zato izaberite mudro svog virtuelnog fotografa.
Savet: IDS studio je zvanični Google fotograf od poverenja.

 Manje stresa, više šansi za prodaju!

Uobičajeno je da, ako ste uspeli da privučete interesovanje potencijalnih kupaca, onda ste samo jedan korak od postizanja svog cilja, to jest prodaje! Kako to da uradite? Virtuelne šetnje imaju sve elemente koji olakšavaju proces – da aktivno uključe kupce, približe njegov interes i probude želju za kupovinom.
Posetioci mogu da biraju šta će da gledaju i fokusiraju se na detalje za koje su zaista zainteresovani, sa zumom u bilo kom smeru od 360 stepeni. Osim toga, bez obzira na godišnje doba, vaš posao (objekat) će izgledati baš kako vi želite: uredno i atraktivno u bilo koje doba dana i noći.

 Za više poseta i povećanja prihoda!

Više vremena koje korisnici provedu na vašem web sajtu, znači veća šansa da zaista dođe do prodaje! Što više informacija prikažete, to su bolje šanse da će se vaši klijente osećati bolje i imati veće samopouzdanje, i zbog toga kupi, naručiti, rezervisati brže!
Virtuelne ture kao marketinški alat uz pomoću virtuelne šetnje takođe pomaže da izgradite lični brend! Virtuelne ture jednostavno dolaze kao začin vašoj prezentaciji! Moćan marketinški instrument, zar ne?

 Virtuelna tura se lako deli na društvenim mrežama i sa prijateljima

Prijatelji na društvenim mrežama ili životu, su verovatno najvažnija stvar za mnoge od nas, i kao rezultat ne bi trebalo da vas iznenadi što je za većinu korisnika njihovo mišljenje važno kod donošenja odluka. Kako prijatlejima da se bolje pokaže imovina, restoran, spa centar, hotel, apartman od virtuelne ture? Jednostavno kao da su sa vama.
Dozvoljavajući im da posete vaš posao za koji su zainteresovani potencijalni klijenti, jedan korak ste bliže novim korisnicima. Ne komplikujte stvari kada postoje inovativna rešenja!

 E-mail turneja

Virtuelne ture se lako šalju putem e-maila. Treba samo listu sa e-mailovima potencijalnih klijenata da ubacite u mejl koji ste sastavili i ubacili link i u roku od nekoliko sekundi, možete poslati vašu virtuelnu šetnjuu. Prikažite im posao uz virtuelne ture i sigurno će ga zapamtiti! Virtuelne ture su vaš odgovor za XXI vek!

Sve u svemu, poslovanje u turizmu, ugostiteljstvu ili prodaji bez virtuelne ture u današnjem vremenu nije izvodljivo. Virtuelne ture pomoćiće vam da korisnici dobiju jasan pogled na poslovanje u roku od nekoliko minuta, i uz virtuelni obilazak definitivno uštede i vreme i novac. Broj benefita je beskrajan …
Da biste nastavili uspešno poslovanje u ovim digitalnim vremenima, izrada virtuelne ture je nešto što je obavezno kao deo genijalne marketinške strategije koja vam pomaže da impresionirate svoje klijente i izgradite svoj brend. Ne postoji ništa više tako spektakularno i dinamično kod korisnika od virtuelne šetnje!

> Da bi bili uspešni u poslu, uvek i dosledno morate prvo staviti sve u najboljem interesu vaših klijenata. Kada to uradite, vaše lične potrebe će se realizovati preko vaših najvećih očekivanja ‘-. Entoni Hitt

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment