Email Marketing

Email Marketing

Email oglašavanje - dostavite vašu ponudu klijentima direktno na elektronsku adresu

E-MAIL MARKETING JE JEDAN OD NAJBOLJIH NAČINA ZA POVEZIVANJE I IZGRADNJU ODNOSA SA POTENCIJALNIM I POSTOJEĆIM KLIJENTIMA. 
JESTE LI U POTPUNOSTI ISKORISTILI OVU PRILIKU?

POTPUNO RESPONSIVNI

Vaša poslata pošta, otvaraće se na svakom uređaju, bez obzira na veličinu ekrana.

MODERAN DIZAJN

Naš dizajn vaših mejlova će privući potencijalne klijente da pročitaju poruku koju ste im poslali.

PRAĆENJE MEJLOVA

Pratimo svaki mejl koji smo poslali u kampanji. Da li je otvoren, pročitan ili je klijent došao do vašeg web sajta.

DOVODIMO KLIJENTE NA VRATA VAŠE FIRME

IDS studio, je jedan od vodećih e-mail marketing studija, koji ima ljude sa izvanrednim talentom, iskustvom i energijom da na tržištu vašu kampanju podignu na viši nivo. Mi ćemo vam pomoći da iskoristite prednosti profesionalnog oglašavanja putem e-mail marketing kampanja, sa kvalitetnom strategijom, dizajnom, implementacijom, praćenjem, ispitivanjem i još mnogo toga.

  •  Profesionalni tim sastavljen od web dizajnera, copywritera i marketing stručnjaka
  •  Transparentnost u radu i odlična komunikacija sa klijentima
  •  Godine radnog iskustva na E-mail marketing kampanjama

Pružamo celi niz e-mail marketing usluga sa jednakom veštinom. Bilo da je to kampanja radjena od samog početka, redizajniranje postojeće ili samo izvršavanje već kompletno završene kampanje koju ste vi napravili, IDS studio tim prilazi poslu sa velikom profesionalnošću i požrtvovanošću .

ŠTA DA OČEKUJETE OD EMAIL KAMPANJE?

U našoj bazi je smešteno više od 20000 email adresa korisnika interneta u Srbiji na koje možemo poslati newsletter ili vaše ponude. Takođe možete izabrati i mejl adrese koje su usko vezane za vašu branšu. Ukoliko se bavite prodajom guma, mejlove možemo slati vulkanizerima, auto servisima, prevoznicima… Kada započnemo kampanju, dobijate kompletnu statistiku, koliko je mejl adresa poslata vaša pošta – ko je otvorio, da li je prosleđena dalje, da li se neko odjavio sa vaše liste i sl. Da bi unapredili vaše poslovanje, prilikom utvrđivanja strategije email kampanje, dogovaramo se sa klijentima koju vrstu pošte šaljemo u određeno vreme. U sledećem tekstu vam donosimo razlike u načinu email oglašavanja.

* Email kampanja je na snazi kada je za cilj prodaja, ponuda ili direktan poziv-na-akciju kao što su određeni proizvod na stranici web sajta kompanije.

* Email newsletters su učinkoviti kad je cilj uspostavljanje auditorijuma ili pružanje obrazovanja kupcima.

 

Newsletters imaju tendenciju kada je u pitanju duža kampanja, što je idealno kada je količina i relevantnost informacija najvažnija. Međutim, bilteni moraju biti izuzetno dobro napisani i da ciljaju pravo u metu. Redovna pošta, sa druge strane, ima tendenciju da najučinkovitije pogađa klijente. Previše sadržaja zamagljuje poruku i obično smanjuje stope odziva prilikom kampanje.

E-mail pošta

E-mail newsletter

Stopa otvaranja mejla

Stopa odlaska na sajt

EMAIL MARKETING SAVETOVANJE

IDS studio vam nudi e-mail marketing usluge savetovanja kako bi pomogli firmama i preduzetnicima u određivanju da li i koliko im je potrebno da pojačaju svoje kampanje, kako bi uz našu pomoć mogli da odlučite koji vid e-mail marketing kampanje da izvršite ili da poboljšate kampanju koja je već u toku. Kontaktirajte nas već danas i krenimo u novo poglavlje vašeg poslovanja.

IDS studio vodi vaše poslovanje u pravom smeru. Mi pravimo kampanje koje dovode ljude na vaš sajt i povećavaju prodaju.

IDS studio je izvanredan strateški partner za Kairos biroopremu d.o.o., i oni nam pomažu da optimizujemo naše komplikovano, višedimenzijalno e-mail oglašavanje. Kao rezultat jedne njihove marketing kampanje, dobili smo pozitivan odziv na naše poslovanje posle samo par dana..

Gordana Prlinčević, Direktor.

Poslednje sa našeg bloga