Web Design Services

Prilagođeni svim uređajima

Naši web sajtovi su potpuno prilagođeni svim veličinama ekrana i uređajima.

Savremeni standardi

Pratimo najnovije svetske trendove iz oblasti web dizajna i optimizacije.

Spremni za optimizaciju

Kodiranje je urađeno tako da je Vaš sajt spreman za potpunu optimizaciju.

Izrada sajtova, redizajn web sajta i ažuriranje web stranica.

Šta je to web sajt? U svom golom obliku, web sajt je jedan domen koja se sastoji od različitih web stranica. Do sada bi svi trebali da znaju, ali je iznenađujuće što još uvek ima preduzetnika koji jednostavno ne znaju, kolika je prednosti imati web sajt, i koliku prednost u poslovanju može dati posedovanje dobrog sajta i online prisutnost! Izrada sajta koju mi pružamo daće Vam kontakt sa hiljadama web surfera po celoj Srbiji, pa čak i po celom svetu, stalno proširujući raspon potencijalnih kupaca. Sa web sajtom postajete globalno dostupni. Naši web sajtovi takođe daje firmama mogućnost da sami sebe prikažu na načinu na koji žele da se prezentuju, sa platformom koja je izgrađena po njihovim željama tako da sami direktno deluju na tržište usluga ili proizvoda koje oni nude. Izrada sajta, urađena na profesionalan način će kod potencijalnih kupaca dati pouzdaniji osećaj prema Vašoj firmi.

KAKO NAPRAVITI SAJT?

Većina ljudi misli da je izrada sajta jako komplikovana, da je teško doći do dobrog sajta i da će im oduzeti mnogo vremena. Ali to nije tačno. Na Vama je jednostavno da svratite do nas ili nas pozovete i videćete koliko je lako doći do dobrog web sajta. Trebaju nam samo neke smernice a naš tim će Vam uraditi jedinstvene tekstove, fotografije i blogove. Izrada sajta Vam daje, profesionalne web strane uz minimalno gubljenje Vašeg dragocenog vremena.

 

“Sajt vas promoviše i radi za vas 24/7: Ni jedan zaposleni nije u stanju to da uradi.” ― Paul Cookson

"Izgradite sopstveni vizualni identitet ... neka bude jedinstven za sebe, a opet prepoznatljivi za druge." - Orson Welles

VRSTE WEB SAJTOVA

Ukoliko ne znate kakav Vam web sajt treba mi u IDS®-u, kroz razgovor sa Vama i analizu Vaše kompanije sugerišemo koji model sajta je najprihvatljiviji za posao kojim se bavite. Izrada sajta se bazira na koordinaciji sa Vama, kreiraćemo unikatne, vizuelno lepe, funkcionalne i savremene web strane koje će biti u skladu sa Vašim poslovanjem. Ukoliko želite da budete jedinstveni i da se istaknete u moru drugih sajtova, izrada sajta i dizajn Vašeg web sajta treba da bude ogledalo Vaše firme (Vas samih) i poslovnih potencijala Vaše firme, onda smo mi u IDS®-upravi izbor za Vas. Ali izrada web sajta mora da krene od početka, najbitnije je da znate šta želite da postignete Vašim sajtom. U daljem tekstu donosimo Vam osnovne razlike u sajtovima:

IZRADA STATIČKOG SAJTA

Statička web stranica se sastoji od brojnih web stranica sa fiksnim sadržajem, gde svaka stranica prikazuje iste podatke za svakog posetioca. Statičke web stranice sadrže fiksne HTML kôdove i sadržaj svake stranice se ne menja, osim ako je ručno ažurira programer. Statičke stranice su najosnovnije vrsta web stranica, a izgrađene su stvaranjem nekoliko HTML stranica i postavljanjem na server. Statički dizajn je dobar za manje sajtove ili sa nekoliko manjih ažuriranja. Međutim, za veće web stranice ili one na kojima se sadržaji redovno ažuriraju, dinamička web stranica sa sistemom za upravljanje sadržajem će biti logičan izbor.

IZRADA DINAMIČKIH WEB SAJTOVA

Dinamički web sajt ostvaruje interakciju sa posetiocima stranice. Izrada web sajtova u zavisnosti od zahteva posetioca može da se programira tako da web strane prikupljaju podatke o posetiocima i njihovim interesovanjima, omogućava ili onemogućava pristup stranicama, dozvoljava prijavljivanje na sajt određenim grupama posetioca, automatski šalje obaveštenja posetiocima koji su ostavili svoj mejl, dozvoljava pristup bazi podataka i pretragu u istoj. Dinamički sajtove radimo u programskom jeziku php (u njemu je napravljen i facebook) i kôd im se izvršava na serveru, pa tek potom šalje browser-u.

E - PRODAVNICE

Izrada sajta i dizajn web strana na kojem je postavljena internet prodavnice je izuzetno važan jer kupci ne žele da se zadržavaju na sajtu koji ih zbunjuje i koji teško koriste. Prednost e-prodavnice je ta što Vaša firma radi 00-24h i to po celoj zemlji. Mi smo spremni da Vam pomognemo da Vaša firma pronađe rešenje za realne potrebe koje najbolje odgovaraju Vama i Vašim kupcima. Naše e-prodavnice i njihove lake za korišćenje web stranice će Vam pojednostaviti upravljanje online poslovanjem i donositi prihode svaki dan.

KORPORATIVNI SAJTOVI

Korporativni web dizajn je stvar vizualizacije poslovnog identiteta. Izrada sajta se radi tako da prenosi informacije korisnicima na direktan, čist i koristan način. Mi stvaramo inovativna i prilagođena rešenja kako bi se Vaš sajt izdvojio od sajtova drugih Vama konkurentskih kompanija. Mi smo specijalizovani za korporativni vizuelni dizajn koji primenjujemo u kombinaciji web i grafičkog dizajna i naprednih tehnologija za izradu web stranica a sve da bi se pokrenula mašinerija internet marketinga, kako bi se postigao odličan i trajan utisak na Vaše klijente.

BLOG & FORUMI

Izrada sajta na kojem su forumi, sjajan je način za društveno povezivanje ljudi. Svako ima svoje mišljenje i ideje pa neka ih slobodno izraziti unutar foruma na temelju vašeg sajta. Mi kodiramo i dizajniramo blog ili forum, tako da dobijate sajt prepun novih članova koji razmenjuju svoja mišljenja, iskustva, podatke. Blogovi i forumi su povezani sa vašom web stranicom i oni su veliki dodatak za Vašu optimizaciju sajta (SEO). Sve je povezano i sve radi kao jedna celina a glavni bonus je što svaki novi post donosi bolju optimizaciju, pogotovo ako ima prave i ciljane ključne reči u sebi.

PRILAGOĐENI WEB SAJTOVI

U kratkim crtama, prilagođeni sajt je sajt po vašem izboru, koji je izgrađen na temelju Vaših zahteva, potreba i sinhronizovan sa Vašom firmom. Izrada sajta u većini slučajeva, napravljene je pomoću predloga vlasnika sajta, a zasnivale su se na templejtima (već ponuđenim rešenjima) i to su web sajtovi koju se mogu uraditi po relativno niskim cenama. To se čini kao dobar izbor, ali zapamtite da ste onda jedan od mnogih na internetu koji ima vizuelno isti sajt.

Izrada sajta - Zašto da baš nama posvetite?

Sa preko 17 godina u poslu grafičkog dizajna, marketinga i izradom web sajtova našli smo se u samom vrhu poslovanja. Naš studio čine pojedinci, profesionalci sa velikim iskustvom u poslu. U stanju smo da pokrijemo sve segmente internet marketinga. Imamo programera koji radi u najnovijim programskim jezicima, kolegu koji je SEO stručnjak i njegovi sajtovi brzo dospevaju na visoku poziciju google pretraživača, kopirajtere sa stotinama stranica napisanih prodajnih tekstova, grafičkog dizajnera koji je preko 17 godina u poslu i iza sebe ima hiljade radova od najednostavnijih vizit karti do višestranih kataloga. Takođe sarađujemo sa spoljnim saradnicima sa kojima uspevamo da pokrivajemo sve ostale oblasti web marketinga kako bi i one najzahtevnije i najobimnije klijente zadovoljili.

 
 

Posvećenost poslu

Brzina i efikasnost

Povoljne cene izrade sajta

Podrška 00/24h

 
 

Ogromno iskustvo

Besplatan grafički dizajn

Saveti

Usluge copywritinga

Poslednje sa našeg bloga