Upotreba Instagrama za učenje i inspiraciju

No Comments

Instagram nije više samo za „selfije“, on je u međuvremenu postao edukativan ukoliko ste zainteresovani da nešto naučite, dok ‘pregrizete zalogaj’ ili ste u pokretu. I ne govorim samo o inspirativnim citatima!

instagram

Ono na šta vas upućujem je korisno znanje koje možete iskoristiti u svakodnevnim razgovorima ili vam pomoći da potstaknem vašu znatiželju. Instagram je idealna mobilna aplikacija koja kombinuje vizuelnu inspiraciju i želju za učenjem, ina taj način dramatično povećava količinu novih informacija, nepredvidljivost i složenost u vašu dnevnu dozu informacija.

Za početak, napravio sam listu nekih od najboljih obrazovnih Instagram naloga koje vam preporučujem ukoliko želite da naučite nešto novo ili jednostavno dopunite znanje:

 

1. Science

Ova fascinantni Instagram nalog pomoći će vam da shvate kako je izgrađen svemir, ili o Berudskom trouglu. Jednostavno, fotografije u saradnji sa naukom, a to je nešto što je definitivno vredno praćenja!

 

blog3sience

2. National Geographic Srbija

National Geograhic Srbija. Proveli sam dosta vremena čitajući masivne žute knjižnice National Geographic Srbija magazina. Sada ih možemo pratiti svakodnevno na Instagram novostima. Volim način na koji predstavljaju Srbiju i njihove priče o slavi, avanturi i raznolikosti života u Srbiji.

 

blog3ngmsrbija

3. Tech

Tehnološke inovacije ide vratolomnom brzinom ovih dana. Može jako biti teško držati korak s najnovijim otkrićima i inovacijama u svetu i iznenađujuće kreativnih umova današnjice. Ovaj instagram nalog će vam pomoći da saznate najnovije informiracije iz sveta tehnike.

 

blog3tech

4. Nasa

Što bi vam moglo dati više nadahnuća od razmišlja o prostranstvu svemira? NASA ima veliki Instagram nalog koji vam daje prozor na to veliko prostranstvo i čarolije u svemira. Za one koji vole svemir, nauku i neverovatna dostignuća.

 

blog3nasa

5. Srbija u slikama

Prelepe slike Srbije. Pogledajte neverovatne predele i naučite nešto novo o Srbiji, njenim šumama, rekama, planinama, jezerima.

 

blog3sslikama

6. Istorija

Mislim da je istorija podcenjena. Ona vas neće učiniti bogatim, ali vas može učiniti pametnijima, dovoljno da ne čine iste greške koje su napravljene od strane ljudi, kultura i društava iznova i iznova vekovima. History Channel na Instagramu je dobar način da podstekne vaš interes za učenje iz istorijskih događaja.

 

blog3history

 

 

7. Futurism

Zanima vas kako će svet izgledati u budućnosti. Ovaj zabavan i inspirativan Instagram nalog istražuje kako nova naučna otkrića oblikuju budućnost sveta. Pratite nedeljne objave novih otkrića u nauci i tehnologiji, otkrijte nove mogućnosti koje nauka redovno otkriva i tako menja svet.

 

blog3futurism

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment